'Nazi'-wasberen veroveren Europa

ThePatriot had ons via de nieuws-submit te melden:

Maar liefst 59 jaar na de dood van Nazi Hermann Goering zorgen zijn plannen voor het 'Derde Rijk' opnieuw voor grote problemen in heel Europa. Niet zijn politieke ideeën of zijn ideeën over ras vormen dit maal het probleem, maar zijn ideeën over de Fauna in Duitsland. In 1934 importeerde hij Amerikaanse wasberen om de fauna van het 'Reich' ter verrijken. Nu, zeventig jaar later, vormen de wasberen een ware plaag,

Alleen al in Duitsland zijn op dit moment al meer dan een miljoen wasberen die zich in hoog tempo voortplanten en over heel Europa verspreiden. De reden dat de populatie zo snel toeneemt is dat ze geen natuurlijke vijand hebben. Ze plunderen vuilnisbakken, blokkeren afvoerbuizen en rioleringen en bijten elektrische leidingen kapot.

Goering liet een eerste paartje los in de buurt van Kassel. Op dit moment leven er in de omgeving van Frankfurt al meer dan honderd wasberen per vierkante kilometer. Inmiddels heeft de stad al een speciale commissie opgericht om het probleem op te lossen.

Een controversiële oplossing voor het probleem is het toekennen van een premie per gedode wasbeer, om zo de jacht op deze beestjes toe te laten nemen.

De Wasbeer