Verdachte kindermoord in cel neergestoken

De 33-jarige Mike J., de man die justitie ziet als de gruwelijke moordenaar van de kleuter Rowena Rikkers, is kortgeleden neergestoken in de gevangenis door een medegevangene.

Mike J. werd aangevallen door een woedende gevangene die bij zijn daad een scherpgeslepen plastic voorwerp gebruikte. De vermoedelijke kindermoordenaar is onder meer geraakt in zijn nek. De verwondingen waren echter niet levensbedreigend.

J.'s belager zal binnenkort voor de rechter moeten verschijnen. Onduidelijk is of Mike J. na de aanslag is overgeplaatst naar een andere gevangenis. De steekpartij vond plaats in het Huis van Bewaring te Doetinchem.

Over de toedracht doet justitie geen mededelingen. Wel meldde de Telegraaf onlangs dat Mike J. zich in het gevangeniswezen zeer gehaat maakt, omdat hij trots zou zijn op zijn daden en zijn cel met foto's van en artikelen over het kind zou hebben behangen.

Het bericht werd ons ons via de newssubmit gemeld door: BwennieBren, Abonides, Da_QQ, LSD, eerriikk, PIM4EVER, sander / vosss, thedoctor en Youssef.