Fransman blijft plaag voor horeca Eindhoven

jolos had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een 31-jarige Fransman uit Lille drinkt en eet al dagenlang lekker in Eindhoven, maar betalen doet hij niet. Het leven in Eindhoven bevalt hem wel, en daarom plakt hij naar eigen zeggen nog een paar dagen aan zijn verblijf vast.

Woensdag en donderdag maakte de politie al proces-verbaal tegen hem op en gisteren was de politie weer twee keer met hem bezig. Het probleem is dat de politie niets anders kan doen dan telkens een proces-verbaal opmaken en de horecabazen voor de man waarschuwen. 'Oppakken en uitzetten zit er niet in, omdat de dader alles bekent', zegt een politiewoordvoerder. De officier van Justitie kan straks de eindafrekening voor de Fransman opmaken.

Donderdag dronk de man gratis een aantal biertjes in een café aan de Markt. Woensdag had hij ook al gratis hapjes en drankjes tot zich genomen in een horecagelegenheid aan de Kloosterdreef. En gisteren at de man gratis wat in een broodjeszaak aan de Leenderweg en dronk hij 's avonds zonder te betalen wat in een café aan de Dommelstraat.