The Master Plan, extremer dan BB...

DaFunLOvinCrimin@L had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De opvolger van Big Brother is alweer bekend. 'The Master Plan' is het nieuwste verzinsel uit de stal van productiemaatschappij Endemol. De nieuwe real-lifesoap belooft nog extremer te worden dan zijn kleine broertje. "Het is de ultieme Big Brother", aldus Endemol-topman John de Mol.

In 'The Master Plan' worden vijf mensen, die hun leven en privacy een jaar lang laten controleren door de producenten, gevolgd. Alles wordt uiteraard weer geregistreerd door diverse camera's en microfoons. De deelnemers mogen thuis blijven wonen, maar alles wat ze doen wordt door een 'goddelijk wezen' bepaald via smsjes.

Of de kandidaten na afloop van het programma een financiële beloning krijgen is ook nog niet zeker. Een jaar na de start beslist de onbekende 'meester' of de deelnemers uitbetaald worden en wat dat bedrag dan zal zijn.

Volgens De Mol is de belangstelling voor het programma, dat vanaf januari in ons land is te zien, enorm. Er zouden ook plannen bestaan om een gelijkaardige show in Portugal, Scandinavië, Duitsland en Zwitserland te lanceren.