Website met man die baby eet

panzerfaust had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Dat kannibalisme niet aan vriend Hannibal is voorbehouden bewijst dit persbericht:

De Britse recherchedienst Scotland Yard en zijn Amerikaanse tegenhanger FBI hebben een onderzoek ingesteld naar een pagina op internet waarop te zien is hoe een man een uiteengereten baby opeet. De website, met een basis in de Amerikaanse staat Californië, heeft volgens de Britse krant The Indepedent banden met personen die betrokken zijn bij ritueel kindermisbruik.

Het bestaan van deze en een intussen gesloten soortgelijke pagina zijn aan het licht gebracht door patiënten van een Londense kliniek waar volwassenen worden behandeld die het slachtoffer zijn van kindermisbruik. De directeur van deze kliniek, de psychotherapeute Valerie Sinason, baarde eerder opzien met omstreden beweringen dat Britse kinderen het slachtoffer zijn geworden van satanische rituelen waarbij mensen of dieren werden geofferd.
De Britse politie stelt een halve dag per maand een agent ter beschikking aan de kliniek om beschuldigingen van patiënten over misbruik te kunnen onderzoeken. Het opduiken van de website was voor de politie direct reden contact op te nemen met Amerikaanse collega\'s.
Volgens The Independent wordt op de betrokken website gemeld dat de foto\'s ,,waarschijnlijk niet legaal\'\' zijn. De gruwelijke afbeeldingen zijn uit anonieme bron verkregen en ,,waarschijnlijk in Hongkong of Japan\'\' gemaakt.
Politieinspecteur Clive Driscoll zegt in het dagblad: ,,De foto\'s zijn afschuwelijk. Het is een nachtmerrie die zich voor je ogen ontvouwt.\'\' Hij heeft de foto\'s voorgelegd aan een patholoog. ,,Dit gaat om moord omdat ik niet weet hoe het kind om het leven kwam. Ik ben zeer bezorgd en ik vind ook dat er iets aan moet gebeuren.\'\' Sinason zegt van de internetpagina\'s gehoord te hebben van twee patiënten die elkaar niet kenden.