Klappen veel geld waard bij Jerry Springer

Rat had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De eerste klap is bij Jerry Springer veel meer dan een daalder waard! Wel honderd keer zoveel! Dat blijkt uit de 'onthulling' van een van zijn talkshowgasten, een 30-jarige vrouw. Zij beweert dat zij voor elke keer dat zij in de show haar zwangere zusje een klap verkocht tweehonderdvijftig gulden kreeg.

Jerry Springer en zijn staf hebben ontkend dat zij de niet nader genoemde gaste geld betaalden om er op los te slaan bij haar vijftienjarige zusje. Maar de politie van Chicago waar de Jerry Springer Show wordt opgenomen stelt nu een onderzoek in naar de praktijken achter de schermen van deze praatshow.

Beide zusters verschenen in de aflevering 'Heartbreaking Betrayals' op het scherm. De jongste zus werd in de uitzending geconfronteerd met haar 19-jarige vriend, die haar ervan beschuldigde ook met andere mannen naar bed te gaan. Hij noemde haar een slet.

Terwijl het publiek begon te schreeuwen en er boegeroep klonk, raakten de twee zusters en Sparks met elkaar in gevecht. Ze werden door de bodyguards uit elkaar gehaald.

Springers succes is voor een groot deel gebaseerd op deze knokpartijen. Al twee jaar zijn de producers van de show met de autoriteiten van Chicago in gesprek om dit geweld te miniseren. Springer en de zijnen hebben altijd volgehouden dat de gevechten in de show echt zijn en geen 'opzetjes'.

De politie heeft al enige tijd geleden laten weten dat arrestaties zouden volgen als zou blijken dat er voor deze knokpartijen betaald zou worden aan de gasten.