WWFSHOP.COM moet dicht

M. de Rooij had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Waar denken jullie aan als je WWF ziet ?

a) Worstelen (World Wrestling Federation. Je weet wel, die acteurs die net doen alsof alsof ze elkaar verschrikkelijk veel pijn doen)
b) Het lieve pandaatje (WWF is de internationale benaming voor het WNF, oftewel Wereld Natuur Fonds)

Welnu, je zal maar als goudeerlijke Nederlandse burger WWFSHOP.COM geregistreerd hebben en de advocaten van WWFE/Titansports, K&L, proberen je ergens van te overtuigen...

WWFSHOP.COM, een site die - naar eigen zeggen - linkt naar online winkels van The World Wildlife Foundation en The World Wrestling Federation, kreeg van de bewuste advocaten een dreigend e-mailtje met het verzoek de domeinnaam aan hen over te dragen.
De maker van de site sloot daarop voolopig de site, maar maakt op de site wel melding van een aantal opmerkelijke zaken.

Zo zou de maker een e-mail hebben ontvangen van WWFE/Titansports waarin vermeld staat dat WWFE geen enkele interesse heeft in de domeinnaam. Het zou kunnen zijn dat de advocated zich verveelden, het kan natuurlijk ook zo zijn dat de maker heeft geprobeerd de domeinnaam te verkopen aan WWFE/Titansports, die daarop reageerden met het verzoek de domeinnaam over te dragen om een rechtzaak te voorkomen.

We houden het in de gaten

Het volledige statement lees je op wwfshop.com

Submitter:  Bron: <a href="http://www.wwfshop.com" target=new>wwfshop.com</a>