Hey Van Doorn, je bent je geloofwaardigheid kwijt!

Je beschuldigt de media van het verspreiden van nepnieuws, maar je vergeet dat jezelf degene bent geweest die het ‘nieuws’ de wereld in geslingerd heeft. Ondersteund door dat islamitische broeinest Cornelius Haga Lyceum. Je wist, of had van tevoren kunnen weten, dat zelfs alleen al een gerucht dat een ex-PVV’er die bekeerd is tot de islam een islamitische school zou gaan leiden, de tongen los zou maken.

Verschillende media hielden nog een slag om de arm, behalve de NOS en het AD. Die waren heel stellig in het nieuws, omdat het meerdere keren bevestigd zou zijn vanuit het Cornelius Haga en ook door jouzelf. En nu he, beste Arnoud, begin ik te twijfelen. Aan jouw geloofwaardigheid. Daar was je al een hoop van kwijt toen je je als overtuigd PVV’er bekeerde tot de islam, nadat je uit de partij werd getrapt.

Maar dit slaat alles. 1 april misbruiken om een statement te maken over nepnieuws. Je beschuldigt verschillende media ervan nepnieuws te verspreiden, terwijl je zelf de aanstichter bent. Samen met dat islamitische bolwerk. Het heeft je geloofwaardigheid tot onder het nulpunt doen dalen. Ik vraag me zelfs af of je de NOS en/of het AD  omgekocht zou kunnen hebben om je nepnieuws aan de  man te brengen.

Het is dat ik geneigd ben de gevestigde media te vertrouwen, anders zou ik ze nog serieus vragen ook of ze smeergeld aangenomen hebben om jouw leugens te verspreiden.