Wie is Atrimar dan wel niet?

Atrimar?? Wiesda?

Atrimar is geboren op 29 oktober 1977. En is op dit moment een helpdesker, dus ook een beetje een computernerd zeggen ze. Voor Fok! was ik vooral op Engelstalige sites actief als lezer, chatter en algemeen bijdehandje, maar via via kreeg ik uiteindelijk fok!zine onder ogen en wat schetst mijn verbazing? Ik ben er blijven hangen. Verder doe ik wat aan korfbal, veel lezen, en pleeg ik ook nog wel eens wat aan muzikale expressie te doen.

Wat doet Atrimar eigenlijk op de FP?

Atrimar is een van de columnisten die hier hun geschreven breiwerkjes met enige vorm van regelmaat posten. Zo ben ik in de FP gerold, en ik hou me nu dus ook bezig met het posten van nieuws, en dan met name de sportkant van de berichtgeving. Daarbij hoort natuurlijk ook het moderaten van de reakties (maar gelukkig is dat hier bijna niet nodig )

Verdere algemeenheden:


A/S/L?Geboren op 29 oktober 1977 in Gairloch Schotland, wat me op het moment van plaatsen dus 23 maakt.
Nick?Atrimar is eigenlijk gewoon simpelweg zelf verzonnen. Vroeger gebruikte ik de nickname Sir_Galahad nogal eens, maar sinds Monty Python daar de mystiek uithaalde ging ik dus op zoek naar een andere nick.
Contact-info?Wil je wat aan me kwijt? Vragen, opmerkingen, commentaar, schouderklopjes? Ik ben te bereiken op atrimar@fokzine.net en ook op ICQ #29641445. Maar als je op de chat komt zie je me ook nog wel eens langsschieten.