Dit was de week op FOK!

9. Volgende week op FOK!

Ik zou hier een hele verhandeling kunnen gaan houden over wat er volgende week allemaal te gebeuren staat, en wat de weersverwachting is voor komende week, maar dat heeft allemaal geen zin. Er is namelijk een superbloedmaan onderweg, en de kenners geloven dan ook dat de wereld op het punt staat om het loodje te leggen.

Goed. Voor het geval de wereld toch niet vergaat, blikken we toch maar vooruit op volgende week

Ruimtevaartorganisatie NASA heeft zondag in een persbericht bekendgemaakt dat men maandag 'groot nieuws' naar buiten zal brengen. De organisatie laat niet meer los dan dat 'het mysterie van Mars' is opgelost en dat het gaat om een grote wetenschappelijke bevinding, afkomstig van een van de verkenners op de planeet. Details worden nog strikt geheim gehouden. De bekendmaking wordt maandag om 17.30 uur Nederlandse tijd gehouden in het hoofdkwartier van NASA in Washington en zal live te zien zijn via NASA TV.

De week begint met iets meer bewolking, maar de rest van de week zou het volgens weerplaza.nl zonniger moeten zijn. De temperatuur schommelt overdag tussen de 15 en 17 graden, de nachten zijn fris met een graad of 5 tot 8.De wind komt voornamelijk uit het oosten tot noordoosten.

 

In Nederland en België is gisteren het EK volleybal vrouwen van start gegaan. Komende week een belangrijke week voor de Nederlandse dames, aangezien ze hoog moeten eindigen, om zich via de Europese ranglijst te plaatsen voor het olympisch kwalificatietoernooi. De verrichtingen van de dames kun je natuurlijk volgen op FOK!sport.