Scheuren met 130km per uur.

De media bezigen het woord scheuren weer. Achterlijke media. 100km Per uur of 130km maakt een verschil wat betreft uitstoot stikstof 0,2%. Maar de rechter heeft al eerder gemeld dat het 0% moet worden dus die beloofde snelheidsverhoging van het kabinet Wilders gaat er waarschijnlijk helemaal niet komen. Nu weet ik niet wat jullie doen in de auto maar ik trek mij al een hele lange tijd niets aan van die 100km per uur. Wanneer ik in mijn auto stap gaat mijn Flitsmeister aan en ik word op tijd gewaarschuwd voor de proleten langs de weg met camera’s. Ik rijd zo tussen de 120km en 130km en word meestal links en rechts voorbij gestoven door Audi’s en BMW’s met veel en veel te krachtige motoren. Maar ook de deugers, het tegenovergestelde, die 100km blijven rijden en dat dan vooral op de linkerbaan doen om te laten zien dat zij wel deugen en de rest niet. Vreselijke mensen! Net zoals die menselijke substanties met oranje hesjes.

Menselijke substanties ja, met die oranje hesjes die dus spontaan op de weg gaan zitten om hun punt te maken wat betreft ons milieu. Ik hou ervan om YouTube filmpjes te kijken dat ze vaak door potige kwade mannen van de weg worden getrokken. Ze doen dat vaak op de meest hardhandige manier, heerlijk! Zodra ze op de stoep liggen staan ze weer op en gaan weer op de weg liggen. Dan zijn er die filmpjes dat diezelfde mannen weer in hun auto’s of bus en vrachtauto stappen en langzaam tegen die hesjes beginnen te duwen. De oranje hesjes denken dat ze passagiersbus met een dikke 400pk kunnen stoppen met een man of tien, zo verschrikkelijk pathetisch! Dat er ongelukken gaan gebeuren is zeker. Steeds meer mensen willen gewoon naar hun afspraken en werk kunnen. Een stel oranje hesjes met gesjeesde studenten en andere sterk verwaarloosde adolescenten verhinderen de doorgang. Ze willen 0% stikstof, daarvoor moeten de boeren weg. Subsidies van de overheid naar grote energiereuzen m.b.t. fossiele brandstoffen zijn wel de meest kwalijke volgens deze totaal verwarde mensen.

Voorlopig heb ik geen Wilders nodig om 130km te blijven rijden. Zolang wij het beste jongetje van de wereld willen blijven? Mij best, dan ben en blijf ik waarschijnlijk een grote rechtse etterbak. Mij maakt het niks uit. Ik ga 100km rijden wanneer China stopt met kolenfabrieken bouwen voor hun energie. Stop ook wanneer Amerika zich eens echt zorgen gaat maken om onze planeet. Straks met die halve zool Trump weer aan de macht zal het alleen draaien om kapitalisme en wij maar braaf blijven alsof we een verschil kunnen maken.