Dit was de week op FOK!

3. Maandag 21 september

Hét verhaal van vandaag is natuurlijk dat de Britse premier tijdens een ontgroening in zijn studententijd seks met een dood varken gehad zou hebben. Dat staat beschreven in een biografie die werd geschreven door Lord Ashcroft, die jarenlang bevriend was met Cameron.

Goed nieuws voor de Sonic-liefhebbers! Een oude game wordt opnieuw uitgebracht. In Spanje is een arcadekast uit 1991 opgedoken met het beroemde figuurtje. Later zal de code online gezet worden en speelbaar worden gemaakt. Er zijn beelden van beschikbaar, maar stel je er niet al te veel van voor: tenzij je Japans spreekt, zul je er niks van verstaan.

In Australië vond een alcomobilist het nodig om opzettelijk wombats dood te rijden. Ooggetuigen in het natuurpark zagen hoe de man doelbewust steeds weer keerde om een wombat te kunnen raken. In de buidel van een van de dodelijk geraakte dieren zat nog een levend jong, dat zal worden opgevangen tot het zelfstandig kan overleven.

De grootste nachtmerrie van ons aller Djeez is uitgekomen in Kazachstan. Daar heeft de moslimleider Murat Telibekov namelijk het plan opgevat om seksbelasting te gaan heffen. Hopelijk voor Djeez nemen onze ministers er geen voorbeeld aan.

In Weert vond een groepje bontgevlekte kuddedieren het nodig om een traumahelikopter van dichtbij te bestuderen. Terwijl de trauma-arts, die was ingevlogen om te assisteren bij een ongeluk, bezig was met de patienten, probeerde de piloot uit alle macht om de koeien op gepaste afstand te houden.

Met behulp van de Multiple Arcade Machine Emulator (MAME) kun je oude arcadespellen thuis spelen. De code van Waku Waku Sonic Patrol Car wordt later toegevoegd aan de reeds uitgebreide database van MAME.