FOK! opent 'Viva forever' voor ontheemden van het VIVA-forum

Afgelopen woensdag werd het nieuws wereldkundig dat het tijdschrift VIVA en het bekende bijbehorende forum binnenkort ophouden te bestaan. Wij als FOK!kers weten als geen ander hoe fijn het is om terecht te kunnen op een forum waar je je thuis voelt. Special daarom is er op het forum van FOK! een plekje ingericht waar VIVA-forumleden kennis kunnen maken met FOK!forum.

In 'Viva forever' (VF) heet de FOK!crew de ontheemde forumgebruikers welkom en vanuit het nieuwe subforum kunnen de mogelijke nieuwe users op ontdekkingstocht gaan op het grote FOK! met de talloze subfora. Zoals onze vaste gebruikers wel weten is er over elke hobby/interesse/nieuwsgebeurtenis/etc. iets te vinden en te bediscussiëren maar soms is het even zoeken in de tientallen fora. Daarom kunnen de VIVA-ontheemden altijd bij ons terecht met vragen.

Op het FOK!forum is voor iedereen een plekje en als onafhankelijk forum zijn we een brede community die niemand uitsluit. Iedere subcultuur is welkom, met de eigen tone of voice. Hierbij geldt: leven en laten leven! Dankzij de onafhankelijkheid en de sterke community is FOK! sinds 1999 uitgegroeid tot één van de grootste fora van Nederland.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje in Viva forever!