FoxNews hekelt ageism tegen Trump

Het Trump-kamp was er goed in, om de 3 jaar oudere Biden als te oud te bestempelen. Nu deze uit de race is gestapt is dat echter geen argument meer. En de democraten draaien deze nu uiteraard om.

De leeftijdsdiscriminatie vanuit het kamp van de -waarschijnlijke- Democratische kandidaat Harris tegen Trump moet ophouden, vinden ze bij Fox News. Het feit dat de Republikeinen met Trump, die 78 is, in november de oudste presidentskandidaat ooit hebben genomineerd, zou geen thema moeten zijn. Mevrouw Harris is 59 jaar en in november 60.

Fox News host Dana Perino claimed Monday that it is “ridiculous” and “cutesy” for Democrats to call attention to how 78-year-old Donald Trump is the oldest presidential nominee in U.S. history.

De republikeinen richtten zich ook op dat Biden, die een spraakgebrek heeft, niet goed uit zijn woorden kon komen. Maar daarmee negeren ze dat Trump ook niet goed uit zijn woorden komt, zonder een daadwerkelijk spraakgebrek te hebben, en daar komen nog wat mentale problemen bovenop: