FOK! Wat een weer: regenachtig

weerbanner (Foto: FOK.nl)


Goedemorgen!

Vanochtend is het bewolkt en (mot)regent het soms. Later breekt van het westen uit ook de zon soms door. De wind waait meest uit het zuidwesten en is langs de noordwestkust soms vrij krachtig, voor de rest matig.

Vanmiddag zijn er zonnige perioden. In het (noord)oosten komt wat meer bewolking voor en vooral daar kan ook een enkele bui vallen. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 20°C aan zee tot plaatselijk 24°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is langs de kust af en toe vrij krachtig, landinwaarts matig.

Vanavond zijn er zonnige perioden en blijft het overwegend droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten.

Vannacht blijft het op de meeste plaatsen droog. Landinwaarts is er plaatselijk kans op mist. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 13°C aan de kust tot plaatselijk 7°C in het oosten. Landinwaarts is er weinig wind, langs de kust staat een matige wind uit het zuidwesten.  (Bron: KNMI)

Tot morgen!

Grijs en regenachtig, het recept van vandaag (Foto: Managarm)
Grijs en regenachtig, het recept van vandaag (Foto: Managarm)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.