From Russia With Love

Graphics en camera
Grafisch gezien is deze game vrij matig uitgewerkt. De models van de characters zijn vrij blokkerig en stappen rond als een paar houten poppen. Vrouwelijke contouren zijn bijvoorbeeld uitgebeeld met twee uitstekende piramides op borsthoogte. De textures staan echter in schril contrast met de models. De bakstenen in muren zijn letterlijk te tellen, en reclameposters hebben haarscherpe tekst. Dit alles komt wel ten goede aan korte laadtijden. Binnen no-time is er een level geladen en kan de actie weer voort gezet worden.

Het camerawerk in de game is helaas erg slecht uitgewerkt. Je kan met de actieknoppen rondje en vierkantje de camera naar links of rechts laten draaien. Ware het niet dat dit zo traag als dikke stront door een trechter gaat, waardoor de camera veel te laat van standpunt draait en het je spelplezier bederft. Ook in kleine ruimtes of hoeken wil de camera gek gaan draaien en zelfs niet eens meer bewegen.

<\/center>
Geluid
Zoals al eerder genoemd in deze review zit de game vol met de orginele stemmen van de acteurs uit de film. Daarbij komt nog de klassieke Bondmuziek die de game siert waardoor het geheel een uiterst tof filmsfeertje krijgt. Helaas is de tune alleen bij de intro te horen, en niet tijdens of na de game. De ingame muziek en effecten zijn ook aardig te noemen, maar bieden geen extreme meerwaarde.