Kinderspecial + prijsvraag

Ook op het gebied van verzorging is er veel nieuws. Hieronder zie je een aantal nieuwe dingen op een rijtje, aangevuld met een paar klassiekers. Lees ook snel verder om mee te doen aan de prijsvraag!



De All Star van Converse is helemaal terug, en niet alleen voor volwassenen. Ook kinderen komen hip voor de dag, en zelfs aan de allerkleinsten is gedacht. Te schattig!

KiKa is een stichting die zich inzet voor de bestrijding van kinderkanker. Om geld in te zamelen hebben zij vijf bekende Nederlanders bereid gevonden een knaloranje KiKashirt te signeren. Vanaf medio mei is het door Marco van Basten gesigneerde shirt slogan die achterop het 'KiKa-oranje'T-shirt staat dat voor 7,95 euro gekocht kan worden. Van elk T-shirt gaat 2 euro naar KiKa. Later volgen er ook nog shirts van Inge de Bruijn, Esther Vergeer, Erik Dekker en Dennis van der Geest.



Olvarit Mama's keuze is een nieuwe serie maaltijden voor kinderen vanaf zes en acht maanden. Het leuke hieraan is dat de recepten gemaakt zijn door moeders, en dat deze moeders ook met hun kind het potje sieren. Je ziet in de potjes o.a. pompoen en witlofschotel met ham en kaas terugkomen, recepten die je zelf zou kunnen klaarmaken maar die altijd handig zijn om in een potje in huis te hebben.


Kandoo heeft naast vochtige billendoekjes nu ook handzeep (vanaf 2,99 euro) speciaal voor kinderen. Extra dik zodat het niet door de handjes heenglipt en natuurlijk met super veel schuim!






Wartner is een stikstofmethode tegen wratjes. Net als bij de huisarts bevriest Wartner het wratje waarna het binnen tien dagen weg is. Wartner is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar, te koop bij drogist en apotheek voor 8,49 euro.

Met de zomer in aantocht is het handig om alvast wat zonnebrandcrème in huis te hebben. Dr. Hauschka heeft er eentje speciaal voor kinderen, met een hoge beschermingsfactor, die lief is voor kinderhuidjes. Te koop voor 14,50 euro, Voor meer informatie kijk je op www.drhauschka.nl.

Davitamon Junior is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar en bevat vitamines uit de B-groep (productie van energie, stimuleren van de stofwisseling), vitamine C (weerstand), vitamine E (weerstand, bevorderen van het afweermechanisme en het beschermen van de lichaamscellen) en vitamine K (bloedstolling, het inbouwen van calcium in de botten). Daarnaast bevat Davitamon Junior verschillende belangrijke mineralen zoals calcium en ijzer. De kauwtabletten met frambozen- of bananensmaak zijn te koop vanaf 8,95 euro. Voor meer informatie kijk je op www.davitamon.nl.



In bad gaan is niet de favoriete bezigheid van veel kinderen, maar misschien wordt het een stuk leuker met deze spulletjes. Wat dacht je van een badstop (Silly Gifts) met een kikker eraan? Badbruisballen kennen we al een tijdje, maar deze Pooh variant daarop is eigenlijk veel leuker. In dit bruisei zit namelijk een Pooh-figuurtje verstopt! Het figuurtje komt vanzelf tevoorschijn als het ei is opgebruist, en kan daarna natuurlijk gebruikt worden om te spelen. Creatief bezig zijn in bad kan ook, met dit Pooh badsetje kun je zelf zeepjes kneden en vormen. Daarnaast zitten er ook nog zeepkrijtjes bij. Voor de wat oudere kinderen zijn de bath&showergels van MB games heel leuk. In de verpakking zit een bal/schiet spelletje verwerkt. Het is allemaal een beetje mini, maar wel leuk om bezig te blijven.



In bad met Barbie zeepkrijtjes? Of is de kleine meid meer van het optutten? Op deze foto zie je slechts een heel klein deel van het assortiment aan Barbie toiletspulletjes dat bij verschillende drogisterijen verkrijgbaar is.



Ook de Disney prinsessen zijn ruimschoots vertegenwoordigd, met o.a. dit lipgloss 'horloge'. Voor de wat kleinere meisjes is dit My Little Pony tandenpoetssetje hartstikke leuk, terwijl de echte K3 fans natuurlijk massaal voor de K3 eau de toilette kiezen. Ook van K3 is er nog veel meer leuks te vinden, van opmaaksetje tot tandenborstel.



In de nieuwste film van Pooh duiken allemaal Lollifanten (in het Engels Heffalumps) op. En ook de nieuwe collectie van Zenner haarmode zit vol Lollifanten en andere Pooh figuurtjes. Er is zowel een haarmodelijn als een serie toiletartikelen verkrijgbaar, de producten zijn er vanaf 2,25 euro per stuk.



Of ik nu echt met een button (Silly Gifts) waarop staat dat ik de beste mama van de wereld ben op zou gaan lopen weet ik zo net nog niet, maar het is natuurlijk wel een enorm compliment om zoiets van je kind te krijgen! Moederdagcadeautje vergeten te kopen? Hiermee maak je het gegarandeerd goed. Oh, en neem dan ook meteen de 'vader-variant' mee, voor je het weet is het tenslotte vaderdag!

Prijsvraag

Silly Gifts heeft in haar assortiment een heel leuke lijn met allemaal spulletjes van kunstenares Babette. Wij mogen 3 van deze uitgebreide sets (o.a. een kapstokje en toilettas) weggeven. Winnen? Mail ons de grappigste uitspraak van jouw kind, of de leukste blooper die je samen met je kind (of oppaskind, neefje, nichtje etc.) hebt meegemaakt. Je kunt inzenden tot en met 14 mei, de winnaars worden op 16 mei in een nieuwsbericht bekendgemaakt. Zet in het mailtje ook even je username!