CD: The Mooney Suzuki - Alive & Amplified

Conclusie
The Mooney Suzuki zoekt op Alive & Amplified bij vlagen het rock 'n rollexperiment: een ontwikkeling die toe te juichen zou moeten zijn na het ietwat eentonige album 'Electric Sweat'. Doordat de overgrote meerderheid van de tracks echter nog steeds van simpel- en strakheid aan elkaar hangen, zijn juist de wat meer gedurfde tracks een vreemde eend in de bijt.

En dat terwijl juist deze tracks het verschil zouden kunnen maken tussen een 'redelijke' of een 'goede' plaat. Nu staan er op Alive & Amplified twee nummers die significant de vooruitgang van The Mooney Suzuki weergeven, maar de overige negen songs (inclusief bonustrack) reiken nauwlijks verder dan het materiaal dat op 'Electric Sweat' te horen was. Conclusie: een redelijke plaat met twee goede nummers, die helaas ook nog eens muzikaal buiten de boot vallen. Volgende keer maar weer gewoon drie dagen zweten in de studio?

Artiest: The Mooney Suzuki Titel: Alive & Amplified Label: Sony Music Releasedatum: Reeds in de winkel Lengte: 40:58 Genre: Zweterige Rock 'n Roll
The Mooney Suzuki - Alive & Amplified
1. Primitive Condition
2. Alive & Amplified
3. Legal High
4. New York Girls
5. Shake That Bush Again
6. Somethimes Somethin'
7. Loose 'n' Juicy
8. Hot Sugar
9. Messin' In The Dressin' Room
10. Naked Lady