Lifestyle: EnoRm Energy Drink

Smachtend wachtte ik op een hete dag om EnoRm uit te proberen. Helaas, de zomer laat lang op zich wachten en dus moesten we het doen met een schamele 20 graden en regen tijdens de EnoRm test. Koelkast op de hoogste stand, blikjes er in en de volgende dag zou een dag vol bruisende energie worden. Toch?

Nou, ik moet zeggen EnoRm is echt enorm lekker. Het heeft een frisse limoensmaak, wat heerlijk dorstlessend werkt. Het is wel tegen het zurige aan, maar ik vind het erg lekker. Je moet het echt ijskoud drinken, dan is het het allerlekkerst. Waar ik bij een ander bekend energiedrankje nog wel eens last van ontzettende oprispingen had (zeg maar gerust keiharde boeren) en pijn in mijn buik, heb ik daar bij EnoRm in ieder geval geen last van. Of het nu echt energie geeft, daar heb ik mijn twijfels over. Dat heb ik overigens bij al dit soort drankjes. Ik merk er nooit zo veel van. Ik denk dat EnoRm ook lekker is om te mixen met andere drankjes, dus ik denk dat het een goede zet is om EnoRm met wodka op de markt te brengen.

Ik heb het drankje nog niet gespot in strandtenten en clubs, maar ik weet wel dat ik het zeker zou bestellen als ze het verkochten. Al is het maar voor de verfrissende smaak.