DVD Review: Kane Live in Rotterdam

De extra features van deze DVD bestaan uit:

- Backstage film (+/- 12min)
- Live in the living (+/- 25 min)
- links/internet acces

De Backstage film geeft je een kijkje achter de schermen. Direct na het einde van het concert zie je Kane de kleedkamer betreden, een bescheiden feestje met veel champagne vieren, en daarna nog even de afterparty bezoeken. Tijdens de afterparty, waar dj Ronald Molendijk de zaal vermaakt, klimmen de heren nog even op een podium om een laatste groet aan de zaal te brengen. Edwin Jansen, manager van Kane en inmiddels zelf een beroemdheid door Idols, loodst de heren door het gangenstelsel van Ahoy, en zorgt ervoor dat zij niet te veel champagne binnenkrijgen.



In "Live in the Living" zie je de band in haar huidige samenstelling (dus zonder Matto Kranenburg en Paul Jan Bakker) de DVD beelden voor het eerst bekijken. Hangend op een bank, lekkere hapjes en drankjes onder handbereik, zien zij de beelden van het concert voor het eerst, en geven hun commentaar. Als kijker hoor je op deze manier wat meer over hoe zij Ahoy beleefd hebben, en natuurlijk ontbreken de grappige anekdotes niet.

Over de links kunnen we kort zijn: Deze bestaan uit drie links naar o.a. de officiële Kanesite en sites van het management.