Party: Qontact

Aankleding
De aankleding was eigenlijk best vrij logisch. Het is ook niet voor niets koninginnenacht. Bij het binnenkomen van de zaal zag je eigenlijk meteen al dat het gezellig en knus ingericht was. In de zaal stonden vierkante pilaren die gekleurd verlicht werden door de verlichting erachter. In het midden van de zaal hing een grote kroonluchter die het geheel heel vorstelijk maakte. Op het podium zelf hadden ze met lichten een mega kroon gemaakt waardoor de DJ in het midden van de kroon kwam te staan. Zowel bij de DJ als bovenop die vierkante pilaren waren grote planten neergezet. Het Qontact-logo kon natuurlijk niet ontbreken en hing op de meest belangrijke plek, inderdaad boven de DJ's. Ze hadden ook de grote witte ballen gebruikt om aan het plafond te hangen, ook deze werden gekleurd verlicht net zoals de pilaren. Dit alles gaf de zaal een hele lichte en vriendelijke sfeer.

Stands
Omdat de bovenverdieping van de Heineken Music Hall was afgesloten waren alle stands beneden in de hal te vinden. Normaal staan er ook nog wel een paar stands in de Postbank Lounge maar nu dus niet. In de hal waren de standaard stands met broodjes kroket of frikandel, pizza's, ijs en broodje worst te vinden. Natuurlijk waren de stands met "Glow in the dark" spullen, boa's en zonnebrillen ook niet weg te denken. In de stands zijn de meest rare en kleurrijke dingen te vinden. Fel roze boa's, kettingen met stekels en zo kan ik nog wel even doorgaan.

VIP
Wat kreeg men dit keer extra als ze een VIP-kaartje hadden gekocht? Normaal heb je als je VIP koopt in de Heineken Music Hall het balkon, en de aparte entree. Maar aangezien de bovenverdieping voor de VIP dicht was hadden ze aan het einde van de zaal een eigen deck gemaakt. Op dat deck stonden ook wat planten en een eigen bar. Je kon op het deck komen door een trap die aan de zijkant van het deck was gemaakt in de zaal zelf. Zo hoefde je dit keer ook niet om te lopen om naar het deck te komen. Helaas voor iedereen was het grote balkon ook dicht en hingen er grote zwarte doeken voor, zodat het geen eng leeg gezicht leek, maar dat maakte de zaal weer een geheel.