Uitslag Ajax - Go Ahead Eagles

Ajax heeft donderdagavond tegen Go Ahead Eagles een zege uit handen gegeven. In de slotfase ging Diant Ramaj in de fout, waarna Bas Kuipers voor de 1-1 zorgde.

Halverwege de eerste helft kwam Ajax op prachtige wijze op voorsprong in de Johan Cruijff Arena. Uit een voorzet van Mika Godts zorgde Anton Gaaei voor de openingstreffer. De rechtsback volleerde de bal in de kruising. Verder in de eerste helft was Godts nog dicht bij de 2-0, maar een krullend schot eindigde op de paal.

In de tweede helft viel Ajax terug naar het niveau wat ze al het hele jaar laten zien en was Go Ahead Eagles gelijkwaardig aan de Amsterdammers. De bezoekers kregen weliswaar weinig kansen, maar werden in de slotfase geholpen door Ajax-doelman Diant Ramaj die in fout ging, waarna Bas Kuipers de 1-1 binnenschoot.