FOK! Wat een weer: bewolkt en regenachtig

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend raakt het overal bewolkt en gaat het van het noordwesten uit (mot)regenen. In het zuidoosten blijft het nog droog. De west- tot zuidwestenwind is matig.

Vanmiddag is het bewolkt en regenachtig. In het noorden wordt het later in de middag droog. De zwakke tot matige wind draait naar west tot noordwest. De middagtemperatuur loopt uiteen van 8°C op de Wadden tot ongeveer 13°C in Limburg.

Vanavond kunnen in het noordwesten enkele opklaringen voorkomen, elders blijft het bewolkt en in de zuidoostelijke helft valt nog regen. Vlak aan zee is de westelijke wind matig, boven land is er weinig wind.

Komende nacht klaart het op en wordt het op de meeste plaatsen droog. In het zuiden kan een enkele bui vanaf zee binnendrijven. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 5°C aan de kust tot lokaal 2°C verder landinwaarts. De wind is west tot zuidwest en wordt geleidelijk matig, langs de kust vrij krachtig.

Tot morgen!

                   

Het wordt tijd voor lente (Foto: Karina)
Het wordt tijd voor lente ((Archief)foto: Karina)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.

                                                              

AC