Uitslag Feyenoord - FC Twente

De topper in de eredivisie van dit weekend tussen Feyenoord en FC Twente heeft zondag geen winnaar opgeleverd. Mede door een gemiste penalty van Santiago Giménez bleef het 0-0 in De Kuip.

FC Twente was in de eerste helft het meest gevaarlijk. Gelegenheidsspits Daan Rots zorgde voor het eerste gevaar, maar hij schoot wild over. Daarna dacht Michel Vlap Twente op 0-1 te schieten, maar zijn doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Na rust kwam Feyenoord beter in het spel en was het vooral tegenhouden voor FC Twente. Vroeg in de tweede helft kreeg Feyenoord de beste kans via een strafschop, alleen Santiago Giménez kon dat buitenkansje niet benutten. Later in de wedstrijd kreeg de Mexicaanse spits nog een kans, maar ook die kon hij niet afmaken, waardoor het in Rotterdam 0-0 bleef.