Netflix toont trailers van Tomb Raider, Devil May Cry en Castlevania

Netflix heeft tijdens de DROP01 showcase een tipje van de sluier gelicht van een aantal animatieseries die ze binnenkort gaan uitbrengen, gebaseerd op populaire videogame franchises. De showcase liet een aantal teaser trailers zien van Tomb Raider, Devil May Cry en Castlevania: Nocturne.

Hayley Atwell, bekend van onder andere Doctor Strange in the Mutliverse of Madness, Marvel's Peggy Carter en haar meest recente film Mission Impossible: Dead Reckoning, spreekt de stem in van Lara Croft in Tomb Raider: The Legend of Lara Croft. Deze nieuwe animatieserie staat gepland voor 2024.

De Devil May Cry Series van Capcom wordt geanimeerd door Studio Mir en de producer Adi Shankar die ook verantwoordelijk was voor de Castlevania series. Het is nog niet bekend waneer deze precies gepland staat, behalve dat het voor binnenkort gepland staat.

Er was tevens een zeven minuten durende intro van de eerste aflevering van Castlevania: Nocturne is te zien. Deze serie gaat in premiere op 28 september.

Maar er staat nog meer in de planning. Netflix werkt aan een nieuw origineel multiplatform, AAA-game in een nieuwe studio in Californië. Daarbij zijn een veteranen uit de game-industrie aangetrokken waaronder een aantal producers en artiesten. Onder andere Executive Producer Chacko Sonny (Overwatch), Creative Director Joseph Staten (Halo-franchise) en Art Director Raf Grassetti (God of War) werken mee aan de nieuwe titel.