Geduldige Koeman wacht kans af bij Arsenal

Ronald Koeman heeft wederom een geweldig seizoen achter de rug bij zijn club Southampton. Ook dit jaar pakken The Saints een ticket voor de kwalificatie voor de Europa League. Door de indrukwekkende prestaties staat Koeman al langere tijd in beeld bij verschillende clubs.

Aflopend contract

Ondanks dat Koeman een aflopend contract heeft, hopen The Saints een vertek van de succesvolle manager te voorkomen. Als het aan Koeman zelf ligt, zal hij ook komend seizoen de manager van Southampton zijn.

Everton

De meest concrete belangstelling van dit moment komt van Everton. Die zouden de pijlen volledig op Koeman hebben gericht. Koeman zelf lijkt andere plannen te hebben. Hij wacht zijn kansen af bij een topclub in Engeland of Spanje. 

Arsenal

Ook Arsene Wenger loopt tegen het einde van zijn contract aan. De vraag is of hij na het komende seizoen nog de manager zal zijn van Arsenal. Wenger legde in de voorgaande twee seizoenen beslag op twee FA cups en sleepte dit seizoen de tweede plaats in de Premier League binnen. Toch is er veel kritiek op de manager voor het steeds mislopen van de landstitel. De kans is aanwezig dat het contract van Wenger niet verlengd zal gaan worden en dat er een plaats vrij zal komen voor Koeman.