B-Brave en K3 winnen Kids' Choice Awards

Boyband B-Brave en K3 hebben een Nickelodeon Kids' Choice Award in de wacht gesleept. Dit bleek zondagavond tijdens de Nederlandse uitzending van de awardshow.

Voor de derde keer op rij won B-Brave in de categorie Favoriete ster Nederland. De jongens waren dit weekend in Los Angeles om hun award in ontvangst te nemen. De nieuwe formatie van K3 (Klaasje, Marthe en Hanne) werden door de Nickelodeon-kijkers uitgeroepen tot Favoriete ster België. De award in de nieuwe categorie Beste vlogger Nederland en België ging naar de Vlaamse YouTuber Acid.

De internationale awards gingen zaterdag naar Justin Bieber (beste zanger), Ariana Grande (beste zangeres) en Fifth Harmony (beste groep). Hello van Adele werd verkozen tot nummer van het jaar. Jennifer Lawrence nam de prijs voor beste filmactrice mee naar huis en Will Ferrell die voor beste filmacteur.

Kindershow

Zendaya won de award voor beste actrice van een kindershow. Sofia Vergara die voor beste actrice van een familieshow (Modern Family). Bij de heren ging die prijs naar Jim Parsons van The Big Bang Theory en Ross Lynch mag zich beste acteur van een kindershow noemen.

De show werd in meer dan 180 landen uitgezonden.

B-Brave en K3 winnen Kids' Choice Awards
B-Brave en K3 winnen Kids' Choice Awards (Foto: BuzzE)