FOK! Wat een weer: minder wind

Na de code geel van afgelopen avond en nacht, waar natuurlijk geen enkele rechtgeaarde FOK!ker iets van gemerkt heeft, want zolderkamer, is het vandaag beter te doen buiten. Bijna geen wind, wel veel bewolking waaruit af en toe wat lichte regen kan vallen. De temperatuur ligt tussen 8 en 10 graden. In de middag wordt het droog en kan de zon even doorbreken. 

Ik was gisteren even met de kinderen op de klimduin in Schoorl. Het was wel nat, maar dat zorgde er wel voor de klimduin een stuk makkelijker te beklimmen viel dan in de zomer. Dan zak je voor elke stap die je zet, weer drie stappen terug. En wat een uitzicht heb je toch he, als je (bijna) boven bent ... 

Uitzicht vanaf de klimduin in Schoorl (Foto: DJMO)
Uitzicht vanaf de klimduin in Schoorl (Foto: DJMO)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 1995 hoorden rijkswachters kinderstemmen bij een huiszoeking in de woning van Marc Dutroux. De cel waarin Julie en Melissa zaten opgesloten, konden ze echter niet localiseren. 

* In 1943 werd Schiphol volledig plat gebombardeerd door de geallieerden, waardoor het vliegvel de rest van de oorlog niet meer gebruikt kon worden. 

* In 1949 stemde de Knesset voor het verplaatsen van de hoofdstad van Israël naar Jeruzalem. 

* In 1577 begon Sir Francis Drake vanuit Plymouoth aan zijn reis om de wereld. 

* In 2003 werd Saddam Hoessein gearresteerd in Irak.