FOK! Wat een weer: wisselvallig

Ik word een beetje moe van mezelf, maar er verandert zo weinig aan het weerbeeld dat ik net zo goed een copypaste kan doen van een willekeurig weerbericht van de afgelopen week. Vanmorgen kan de zon af en toe zijn neus laten zien en is het over het algemeen droog. In de loop van de middag trekt de bewolking zich samen tot één grote deken en neemt de kans op regen toe, voornamelijk in het westen. De wind waait uit het zuidwesten en is zwak tot matig. In de avond trekt het nog wat verder aan en kan het aan de kust stormachtig weer worden. De temperatuur ligt rond de 9 á 10 graden. 

Een grijze lucht. Hét weerbeeld dat we de laatste dagen wel vaker zagen en waar we vanmiddag ook tegen aan kijken vermoedelijk. Bondage maakte deze foto in Den Haag op het Maanplein. 

Grijze lucht in Den Haag  (Foto: Bondage)
Grijze lucht in Den Haag (Foto: Bondage)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 1936 werd de Moerdijkbrug over het Hollandsch Diep geopend. 

* In 1913 werd de Mona Lisa teruggevonden in Florence, nadat het twee jaar eerder uit het Louvre in Parijs werd gestolen. 

* In 1970 verscheen de strip Jan, Jans en de kinderen (van Jan kruis) voor het eerst in de Libelle.

* In 1866 kwamen bij een ondergrondse mijnexplosie in Barnsky, Engalnd, veel mensen om het leven.