FOK! Wat een weer: zonnig en droog

Het was gisteren tot een uur of twee prachtig weer. Toen trok de lucht dicht en verdween op buienradar heel Nederland onder een deken van regen. Afgelopen nacht is de regen weggetrokken naar het oosten, wat erin heeft geresulteerd dat we vandaag droog beginnen. De temperatuur ligt vandaag rond de 10 graden Celcius. De zon schijnt regelmatig en met een matige (aan zee vrij krachtige) zuidwestenwind kunnen we het hebben over een prachtige najaarsdag. 

Qltel maakte gisterenochtend een wandeling in het Reichswald en had prachtig weer. 

Ochtendwandeling in het Reichswald (Foto: qltel)
Ochtendwandeling in het Reichswald (Foto: qltel)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht! Binnenkort jarig? Stuur me een pm! 

Wikiweetjes van vandaag:
* In 1961 werd Adolf Eichmann in Israel veroordeeld wegens oorlogsmisdaden jegens Joden in de Tweede Wereldoorlog. 

* In 2012 moest de Beneluxtrein tussen Amsterdam en Brussel plaatsmaken voor de Fyra. Later zou de Fyra een groot fiasco blijken. 

* In 1900 ontving koningin Wilhelmina president Paul Kruger van de boerenrepubliek Transvaal.  

* In 1992 werd de scheiding tussen Prins Charles en 'Lady Di' aangekondigd. Diana zou op 31 augustus 1997 het leven laten bij een auto-ongeluk in Parijs. Bij dit ongeluk kwamen ook de chauffeur en haar vriend Dodi Al-Fayed om het leven.