Overleden priester claimt dat God een vrouw is

Een katholieke priester uit Massachusetts was al 48 minuten officieel overleden, totdat de artsen wonder boven wonder zijn hart weer aan de praat kregen. De priester, John Micheal O’neal, beweert nu dat hij in die tijd God had ontmoet in de hemel en beschrijft het als een warm en moederlijk figuur.

"Haar aanwezigheid was zowel overweldigend als troostend," zo beschrijft de priester na zijn ervaringen in de hemel. "Ze had een zachte en kalme stem en haar aanwezigheid was net zo geruststellend als een omarming van een moeder. Dat God een Heilige Moeder in plaats van een Heilige Vader is stoort me niet, ze is alles waar ik op gehoopt had en meer!"

De beweringen van O’neal hebben voor flink wat opschudding gezorgd in de lokale katholieke gemeenschap, waardoor Aartsbisschop Sean P. O’Malley aldaar een persconferentie had georganiseerd om de geruchten te sussen. Tevens heeft de Aartsbisschop een officiële verklaring uitgegeven dat de priester leed aan hallicunaties, symptonen van een bijna-doodervaring, en God overduidelijk geen vrouw is.