Wesley Sneijder: beslaglegging is opgeheven

Het beslag dat een bouwbedrijf onlangs liet leggen op het huis van Yolanthe Sneijder-Cabau in Hilversum en het salaris van Wesley Sneijder bij de KNVB is opgeheven. "Dat is allemaal geregeld via de advocaat. Blijkbaar zijn er soms mensen die iets te hoog van de toren blazen", zei de voetballer dinsdag in RTL Boulevard.

STB Exclusive Projects uit Etten-Leur nam de maatregel omdat het naar eigen zeggen een betalingsconflict had met het echtpaar. De twee zouden het bedrijf hebben ingeschakeld voor de renovatie van hun huis op Ibiza, maar de klus hebben geannuleerd om vervolgens de reeds gemaakte kosten niet te betalen.

"Als er straks nog een zaak komt, dat zien we dan wel. Ik heb er geen slapeloze nachten van", vervolgde Sneijder. "Wij leven gewoon lekker verder. We zijn alweer een stukje verder met het huis, wat een prachtig huis is en waar ook zeker onze toekomst gaat liggen."

Het is niet de eerste keer dat het echtpaar een betalingsconflict heeft met een bedrijf. Nadat ze elkaar in de zomer van 2010 eeuwige trouw hadden beloofd, kregen ze het aan de stok met The Class Company. Het evenementenbureau organiseerde de bruiloft in Italië, waarvan de kosten hoger uitvielen dan vooraf de bedoeling was.