Trailers kijken: de bioscoopreleases van week 12

Grote namen van vroeger en nu duiken op in de bioscoop, deze week, als Kevin Costner, Julia Roberts, Sylvester Stallone, Meryl Streep, Robert DeNiro, Kim Basinger te zien zijn in August: Osage County, 3 Days to Kill en Grudge Match. Zij worden vergezeld van kleinere en in opkomst zijnde namen, en een natuurdocumentaire, verteld door Midas Dekkers.

August: Osage County

In August: Osage County, een zwart-komisch drama genomineerd voor 2 Oscars, schitteren Oscar-winnaressen Meryl Streep en Julia Roberts als moeder en dochter van de disfunctionele Weston familie.

3 Days To Kill

Geheim agent Ethan Runner is ziek en heeft niet lang meer te leven. Zijn laatste levensdagen wil hij rustig met zijn familie doorbrengen om de band met zijn dochter, die al een tijd van hem vervreemd is, aan te halen. Maar alles verandert wanneer hij van Vivi Delay een experimenteel medicijn aangeboden krijgt dat zijn leven kan redden, in ruil voor één laatste opdracht…

Grudge Match

Grudge Match gaat over twee oude boksrivalen die nog één keer hun bokshandschoenen aantrekken voor het laatste, beslissende gevecht.

Ain't Them Bodies Saints

Ain't Them Bodies Saints is een aangrijpend verhaal over liefde en de zoektocht naar vrede, terwijl het verleden je op de hielen zit…

Endless Love

Endless Love vertelt het opwindende liefdesverhaal tussen de aantrekkelijke David en de onschuldige Jenny.

Once Upon A Forest

De makers van March of the Pengiuns nodigen je uit op een exotisch avontuur naar het meest geheime en ongerepte oord op aarde: het oerwoud. Laat je betoveren door de wildernis van het amazonewoud alsof je er midden in zit.

Deze mooie mix van releases is zoals gebruikelijk vanaf nu te zien.