SBS6 maandag met een uur Utopia

Utopia komt maandag met een eenmalig extralange uitzending. De SBS6-hit zal dan niet een half uur, maar een heel uur duren.

Reden voor de verlenging van de uitzending is de vele gebeurtenissen die plaats vonden in de reallifesoap. "Om de kijker al deze ontwikkelingen niet te laten missen en te zorgen dat Utopia ongewild te veel gaat achterlopen op de realiteit, is aanstaande maandag 17 maart de uitzending van Utopia eenmalig verlengd naar één uur in plaats van het reguliere half uur", wordt op de website van Utopia gemeld.

Afgelopen week gebeurde eindelijk waar vele kijkers naar uitkeken. Bewoners Rienk en Nicoline zoende tegen hun principes in voor de camera's. Ook zal in de uitzending de brief van Patty Brard te zien zijn. De gemoederen werden voor de rest nog opgeschud door een bezoek van de man van Andrea, Anton.

Gisteren was op de streams te zien dat Anton, op verzoek van Andrea, een bezoek bracht in Utopia. Anton vertelde de bewoners de waarheid over Andrea. Tijdens het, op het FOK!forum veelbesproken, bezoek werd duidelijk dat Andrea de boel rondom haar verleden bij elkaar 'fanstaseerde' en 'verheerlijkte'. Anton liet haar weten dat ze veelbesproken is in de media en liet tussen neus en lippen weten dat het voor haar niet veilig is om de reallifesoap te verlaten.

Utopia scoort boven verwachting hoog. Donderdag keken er een miljoen kijkers naar het tv-programma. Voor de reallifesoap begon werd een proefperiode ingesteld van drie maanden, waarin tenminste 800.000 kijkers behaald zouden moeten worden.