Utopiaan Andrea laat stervende man in steek

Utopia-bewoonster Andrea heeft een apart idee van haar Utopia. De Utopiaan liegt van alles bij elkaar en laat haar stervende man achter.

Donderdagmiddag kreeg Andrea een brief van haar man. Daarin stond dat het niet goed ging met de gezondheid van hem. Voor de bewoonster zou een auto klaar worden gezet zodat ze, bij hoge uitzondering, naar hem toe kon. De Utopiaan zou vervolgens 24-uur bedenktijd krijgen of ze nog terug kwam in het tv-programma. Vol hysterie verliet zij het terrein.

Later die avond kwam de leugenachtige kleptomane weer terug in de reallifesoap. Koelbloedig en wel wist ze aan de rest van de bewoners te vertellen dat het niet goed met hem gaat. Na een vraag van Utopiaan Charlotte wat haar man, Anton, ervan vond dat ze nu terug is in Utopia, gaf ze aan dat "haar man haar graag terug thuis ziet". De bewoonster zou vrijdag een gesprek met een psycholoog hebben om te bepalen of ze terug gaat.

Verder kwam Andrea terug met veel informatie van buitenaf. Een van de regels van het programma is dat de bewoners tot minime hoogte contact met de buitenwereld mogen hebben. Andrea beschuldigde bewoner Hakim dat hij de veroorzaker was van de hartaanval van haar man.

Vrijdagochtend besloot Andrea na een gesprek met de psycholoog te blijven in Utopia. Ze heeft een verpleegster voor haar man geregeld en zou wel bij hem zijn als het "echt nodig is". Tot zowel vreugde, als verbazing bij de rest van de Utopianen. De streamers van het FOK!forum vinden het belachelijk dat ze blijft.

Andrea heeft inmiddels een indrukwekkende reputatie opgebouwd in Utopia. De Utopiaan werd door haar dochter betiteld als 'scheinheilige tiefushoer', omdat ze nooit iets om haar heeft gegeven. Verder kreeg ze de streamers massaal tegen zich, nadat de bewoonster grote hoeveelheden kleding van Humana stal. Ook heeft ze de afgelopen maanden een indrukwekkend CV bij elkaar gelogen tegen de rest van de Utopianen.