Utopiaan Andrea is 'scheinheilige tiefushoer'

Sophia-Deborah Bles, de biologische dochter van Utopia-bewoonster Andrea is woedend. De Utopiaan is volgens haar "een vieze vuile scheinheilige tiefushoer".

9 dagen na het begin van het SBS6-programma werd bekend dat de stiefdochter van deelneemster Andrea overleed. In de uitzending, die een week later op tv verscheen, was te zien dat de Utopiaan krokodillentranen huilde.

De biologische dochter geeft hierop in een bericht op Facebook aan: "Jankt de ogen uit haar kop (prachtig acteerwerk, chapeau) voor haar overleden stiefdochter, maar zelf nooit een traan gelaten om jou bloedeigen kind?"

Ze vervolgt haar verhaal met een lijst met gebeurtenissen, waaruit deels naar voren komt waarom de twee elkaar al 9 jaar niet hebben gezien. Zo zou Andrea gepoogd hebben haar te ontvoeren, haar in de steek hebben gelaten en met leugens familie uit elkaar hebben getrokken. Daarbij is de kinderbescherming en -rechter meerdere malen betrokken geweest.

Ook de tweelingzus van Andrea, Cristine, moet het ontgelden. Zij wordt uitgemaakt voor leugenaar, dief en dierenmoordenaar. Eerder deed Andrea nog met haar mee met het RTL-programma Oh Oh Europa.

Sophia-Deborah sluit haar verhaal af met "Een ding is zeker, ik zal later een zoveel betere moeder dan jou worden!"

Lees meer Utopia-verhalen in ons speciale forum.