Naakte slet slecht voor portemonnee

De Duitse politie waarschuwt voor webcamseks met een mooie vrouw. Terwijl jij voor je webcam de hand aan jezelf slaat, hebben hackers alles opgenomen. Als je niet met veel doekoe over de brug komt, zullen zij de beelden van je paarsgepunte lans verspreiden onder je Facebook-vrienden.

In de Duitse deelstaat Hessen zijn afgelopen week verschillende mannen het slachtoffer geworden van een geil webcamsletje. Via social media als Facebook begint een lekker wijf met je te flirten. Op een gegeven moment stelt zij voor het gesprek via Skype voort te zetten. En dan ineens zit de dame in kwestie poedelnaakt voor de webcam.

Vervolgens begint de mooie dame wulps te kronkelen en met zichzelf te spelen. Het vereist dan ook een enorm inhoudingsvermogen om niet op het verzoek van het webcamsletje in te gaan om je broek uit te trekken en met je spermaspeer te spelen.

Maar pas op! Heb je eenmaal je Duitse helm te voorschijn getoverd om vervolgens ten strijde te trekken, dan komt er ineens een kerel door je speakers. Weg stijfje, zeker als de beste man 500 euro van je eist. Het blijkt dat het lekkere wijf aan de andere kant al je acties heeft gefilmd. Maak je niet snel via Western Union een halve rug over, dan zal de hacker er voor zorgen dat al je Facebook-vrienden jouw huiskamervlijt te zien krijgen.

De Polizei vermoedt dat het hier om een internationaal opererende bende gaat, die opereert vanuit Ivoorkust. De geile slet blijkt meestal gewoon een videoband te zijn. Ondanks grondig speurwerk van de recherche, is de pakkans van de afpersers laag.

Ook in Groot-Brittannië is de bende actief. Daar werd een 17-jarige knaap het slachtoffer van de mooie webcamdame. Slechts een uur na het gesprek, sprong Daniel Perry uit het Schotse Dunfermline vanaf een brug zijn dood tegemoet.