Inter accepteert bod Galatasaray op Sneijder

Internazionale heeft het bod van Galatasaray op Wesley Sneijder geaccepteerd. Het is nu aan de speler om een eventuele transfer af te ronden. Inter-president Massimo Moratti bevestigt dat de club blij is met het bod van de Turkse club. Naar verluidt ligt het bod tussen de tien en vijftien miljoen euro.

"We zijn tevreden met het bod op Sneijder. Het is nu aan Wesley om te beslissen", citeert Football Italia Moratti. "Ik heb hem nog niet gesproken. Wanneer hij hier zou blijven spelen, onder onze voorwaarden, was hij van waarde geweest."

De Italiaanse grootmacht was van plan om het contract van Sneijder te verlengen onder een verlaagd jaarsalaris. De middenvelder ging hier niet mee akkoord en ging vervroegd op vakantie. Sneijder wordt met diverse clubs in verband gebracht en zou graag naar Engeland willen verkassen. Het is dan ook niet duidelijk of hij tekent in Turkije, waar hij zes miljoen euro per jaar kan gaan verdienen.

Naast het vertrek van Sneijder hield Moratti zich ook bezig met de eventuele komst van Catania-middenvelder Francesco Lodi. "Die komt niet in januari, omdat hij niet te koop is. We willen geen problemenn veroorzaken", besluit de president.