American Pie-acteurs betrapt tijdens vrijpartij

De American Pie-films vertonen soms parallellen met het echte leven. De acteurs uit de melige komedie American Pie: The Reunion weten maar al te goed hoe het is om tijdens de daad betrapt te worden, zeggen ze tegen Novum Nieuws.

"Ik lag ooit op de bank te vozen toen mijn moeder ineens binnenkwam", zegt Thomas Ian Nicholas, die Kevin speelt. "Ik sprong meteen van mijn vriendinnetje af, maar ze wist precies wat er aan de hand was. Heel ongemakkelijk."

Ook voor Eddie Kaye Thomas, die wederom de rol van de intellectuele 'Shit Break' Finch op zich neemt, weet precies wat het is. "Dat is wel eens vervelend aan spelen in American Pie", zegt hij. "Iedereen vraagt steeds of je wel eens bent betrapt tijdens het masturberen en hoe dat dan was. Het is al erg genoeg dat het is gebeurd, ik wil niet steeds die details op hoeven halen. Het was verschrikkelijk."

"Het is hem een paar dagen geleden overkomen", grapt tegenspeler Seann William Scott, beter bekend als Steve 'Stiffmeister' Stifler. "Ik ben zelf nooit betrapt, maar heb wel eens mijn ouders horen vrijen. Maar het ergste lijkt het mij om je ouders te betrappen tijdens het masturberen. Gadverdamme."

Tara Reid, die de blonde Vicky speelt, heeft haar ouders wel eens betrapt tijdens een robbertje seks. "Ik was op zoek naar mijn hondje en zocht onder het bed van mijn ouders. Toen hoorde ik ineens allerlei vreemde geluiden. Ik was een jaar of twaalf, oud genoeg dus om alles te snappen. Te smerig."

In American Pie: The Reunion keren alle bekende personages uit de American Pie-filmreeks terug voor een reünie op hun oude high school. Helaas blijken hun grootse tienerdromen lang niet allemaal te zijn uitgekomen. De film draait vanaf 5 april in de Nederlandse bioscopen.


American Pie-acteurs betrapt tijdens vrijpartij (Foto: Novum)