Teaser: Real Steel

Dreamworks heeft een fragment uit haar nieuwe film Real Steel online gezet. In de clip zien we een tweetal reusachtige robots vechten op leven en dood. Hun namen: Noisey Boy & Midas!

De regie van Real Steel was in handen van Shawn Levy (Date Night/Night At The Museum) en heeft Hugh Jackman, Evangeline Lilly, Dakota Goyo, Anthony Mackie en Kevin Durand in de hoofdrollen.

Real Steel speelt zich af in een toekomst alwaar de nobele sport van het boksen is veranderd in een hightech gebeuren. Charlie Kenton (Jackman) is een voormalige prijsvechter die zijn kans op een titel verloren zag gaan toen gigantische stalen robots de ring overnamen. Charlie reist langs ondergrondse bokszalen om zijn geld te verdienen. Als Charlie op een dieptepunt zit, ontmoet hij zijn van hem vervreemde zoon Max (Dakota Goyo). Met zijn zoon vormt Kenton een team en bouwen een nieuwe deelnemer voor het kampioenschap. Terwijl de inzet verhoogd wordt voor het brute gevecht zonder regels, krijgen Charlie en Max een laatste kans voor een comeback.

Real Steel draait vanaf 9 november in de Nederlandse bioscopen. Kijk hieronder voor de titanenstrijd van Noisey Boy & Midas.


Real Steel: Noisey Boy vs. Midas.