Wilders verhuist privébedrijf naar Breda

Geert Wilders heeft zijn privébedrijf verhuisd vanuit het Tweede Kamergebouw naar een bedrijventerrein in Breda. Ook heeft hij zijn bedrijf officieel gemeld bij de Tweede Kamer. Dat schrijft de Volkskrant op basis van gegevens van de Kamer van Koophandel en van het nevenregister van de Kamer.

Voor de zomer werd bekend dat hij Onliberty bv vanuit het fractiekantoor bestierde. Dat deed hij naar eigen zeggen vanwege de veiligheid. Het bedrijf verhuist nu op papier, maar de post komt nog wel in Den Haag.

Op het adres in Breda is een financiële dienstverlener gevestigd die gespecialiseerd is in belastingadvies. Wilders laat in een reactie weten niets te weten van die specialisatie van dat bedrijf.

Onliberty bv houdt zich volgens de oprichtingsakte bezig met het verwerven en exploiteren van intellectuele eigendommen. Dat gaat onder meer over het uitgeven van boeken en films. Het bedrijf zou los staan van de PVV, maar de site wordt wel beheerd door webmaster@pvv.nl. Een vergissing, volgens Wilders. Het juiste e-mailadres wordt spoedig doorgegeven.