Nieuwe regisseur voor Die Hard 5

Noam Murro (Smart People) werd eerder dit jaar genoemd als regisseur van Die Hard 5. De Israëlische regisseur moest echter verstek laten gaan, nadat hij een aanbod had gekregen om de regie van 300: Battle of Artemisia op zich te nemen. 20th Century Fox heeft inmiddels haar oog laten vallen op een nieuwe kandidaat.

Via de website van Twitch vernemen we dat Fox een aanbod heeft gedaan aan John Moore. Moore is bekend van actiefilms zoals Max Payne en Behind Enemy Lines. Of de regisseur geïnteresseerd is in de baan is nog onbekend.

Het scenario voor Die Hard 5 is geschreven door Skip Woods (G.I. Joe: The Rise of Cobra). Begin 2010 lichtte Willis al een tip van de sluier op, door te vertellen dat het vijfde deel van de succesvolle reeks over John McClane, een wereldwijd avontuur zou worden. Uit anonieme bronnen is inmiddels bekend gemaakt dat Die Hard 5 voor een deel in Rusland afspeelt.

Bruce Willis heeft inmiddels ook al aangegeven om een zesde deel van de Die Hard reeks te willen maken. Volgens de acteur zal dat deel zich afspelen in buitenaardse kringen.