Zombie Nation op Lowlands

Uitgerekend tijdens de zombieweek op FOK! maakt de organisatie van Lowlands bekend dat Zombie Nation is toegevoegd aan de line-up. De organisatie van het driedaagse festival heeft donderdag naast Zombie Nation nog meer namen bekendgemaakt.

De overige namen die de festivalorganisatie presenteerde zijn: Amon Tobin Isam live, Chromeo, The Gaslamp Killer, Apparat (band), Fake Blood (live), Little Dragon, Tom Trago Live, Jackmaster, Azari & III, Bittereinder, AKS, Cinnaman, Drop the Lime, Kakkmaddafakka, Lady Aïda, Factory Floor, Deadbeat, Emalkay, Ghostpoet, Feed Me, Sbtrkt Live, Free the Robots, Gomes, Grooverider, Palmbomen, Loefah, Kyle Hall, Makam Live, Tensnake, Nymfo, ROD en Seth Troxler. Meer over het programma vind je op de website van het festival.

Het festival in Biddinghuizen vindt plaats van 19 tot en met 21 augustus 2011. Het festival is reeds uitverkocht, maar bij diverse winacties zijn nog kaarten te winnen. Ook bestaat er een kans dat er nog kaarten van handelaars ongeldig gemaakt worden en opnieuw in de verkoop gaan.


Zombie Nation - Kernkraft 400

Meer Lowlands vind je natuurlijk op ons Lowlandsforum!