Win toffe dvd's van Machete en Sin City!

FOK! mag in samenwerking met Entertainment One Benelux 5x een stoer dvd-pakket weggeven met de dvd's Machete en Sin City. Het enige wat je hoeft te doen is meedoen aan deze prijsvraag.

Machete
Machete is een losgeslagen voormalige "Mexican Federale" die zijn naam ruimschoots verdiend heeft met het hanteren van kapmessen. Nu zoekt hij werk in Amerika nadat hij gebruikt is door de Mexicaanse drugslord Torrez. Machete twijfelt dan ook niet lang over een klus om de corrupte senator McLaughlin om te leggen. Maar als blijkt dat hij weer in een val is getrapt moet hij opnieuw op de vlucht. Tot hij bedenkt dat het genoeg geweest is en hulp inroept om een genadeloze wraakactie op te zetten. Die krijgt hij van een stel outlaws, waaronder de bikkelharde Luz, de anders zo brave douanebeambte Sartana, de gewapende priester Benito del Toro en zelfs April, de dochter van zijn grote vijand. Om hen heen groeit een klein leger aan illegalen totdat de jacht geopend kan worden op iedereen die hem ooit dwars zat. They just fucked with the wrong Mexican!

Sin City
Basin City, ook wel bekend als 'Sin City' is de stad waar moord en misdaad aan de orde van de dag is. Het eerste verhaal, The Hard Goodbye, volgt de keiharde straatvechter Marv die op een zoektocht naar wraak is nadat hij er ingeluisd is voor moord op Goldie, de enige vrouw die ooit om hem gaf. Het tweede verhaal, The Big Fat Kill, draait om Dwight en de meiden van Old Town. Hij probeert de meiden te beschermen tegen de corrupte agent Jack Rafferty. Het derde en laatste verhaal van de film, That Yellow Bastard, volgt ex-agent John Hartigan. Hij heeft een belofte afgelegd om Nancy Callahan te beschermen tegen een misvormde pedofiel, Junior.

Om kans te maken op deze prijzen hoef je alleen maar mee te doen aan deze prijsvraag door antwoord te geven op de onderstaande vraag:

In een eerdere film van Robert Rodriguez speelde Danny Trejo ook een personage met de naam Machete. Welke film was dit?

Kijk in het sticky topic in Film, Tv & Radio om te kijken hoe je mee kunt doen. Meedoen kan tot en met 6 april.