Halle Berry terug in New Year's Eve

Halle Berry gaat toch een rol spelen in het romantische drama New Year's Eve. Eind vorige maand stapte ze uit de productie om met haar ex-vriend Gabriel Aubrey te onderhandelen over de voogdij van hun dochtertje Nahla. Dat valt te lezen op de website van het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood.

Berry mag van de rechter Nahla meenemen naar de filmset in New York, waardoor ze weer beschikbaar is voor de film. Het is nog niet duidelijk welke rol Berry op zich gaat nemen. De rol die ze oorspronkelijk zou spelen is namelijk inmiddels overgenomen door Katherine Heigl. Berry sluit zich aan bij een enorme sterrencast, bestaande uit onder anderen Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Sarah Jessica Parker, Jessica Biel en Ashton Kutcher.

New Year's Eve is het vervolg op het vorig jaar verschenen Valentine's Day en staat wederom onder regie van Garry Marshall. In de film kruisen alle personages op verschillende manieren elkaars pad op oudejaarsavond. De opnames zijn momenteel aan de gang in New York. De première staat in de Verenigde Staten gepland voor december.


Halle Berry terug in New Year's Eve (Foto: Novum)