Caracciolo wint Bronzen Stier

FC Den Bosch-spits Fabio Caracciolo heeft de Bronzen Stier gewonnen, omdat hij topscorer is geworden van de eerste periode in de Jupiler League.

De spits van FC Den Bosch vond zeven keer het net in negen duels en scoorde daarmee evenveel treffers als Johan Voskamp (Helmond Sport) en Glynor Plet (Telstar). Van het trio had Caracciolo echter de minste minuten nodig om tot zijn productie te komen. Hij stond in de eerste periode in totaal 774 minuten op het veld. Voskamp en Plet kregen van hun trainers respectievelijk 790 en 802 minuten de tijd om te scoren.

Op die van beste speler na, zijn alle winnaars van de Bronzen Stieren voor de eerste periode bekend. De stemming van de aanvoerders en trainers van de clubs uit de Jupiler League leidde ertoe dat Halil Çolak (Go Ahead Eagles) beslag legde op de Bronzen Stier voor beste talent en dat Andries Ulderink (Go Ahead Eagles) de Bronzen Stier voor beste trainer in ontvangst mag nemen. De stand van de ranglijst bepaalde dat Go Ahead Eagles de Bronzen Stier voor beste ploeg voor zich opeiste.

Aankomende donderdag wordt de beste speler van de periode bekend. De trainers en aanvoerders van de Jupiler League-clubs nomineerden Halil Colak (Go Ahead Eagles), Nacer Chadli (AGOVV Apeldoorn), Glynor Plet (Telstar), Marc Höcher (Helmond Sport), en Johan Voskamp (Helmond Sport).

Submitter:  Bron: FOK!sport