Oprichter Voodoo Extreme op 33-jarige leeftijd overleden

De oprichter van de gamesite Voodoo Extreme, Billy "Wicked" Wilson is gisteren op 33-jarige leeftijd overleden. Dit heeft de familie vandaag bekend gemaakt. Een leveraandoening is hem fataal geworden.

Het in het begin van de site 24 uur per dag live updates geven van het laatste nieuws en reviews op zowel gaming- als hardwaregebied heeft Wilson destijds veel faam opgeleverd. Zijn persoonlijke, sarcastische en humoristische stijl van verslaggeven heeft zeker invloed gehad op de vele game- en hardwarenieuwsbronnen.

Toen er tijd van recessie begon op te treden in de ICT-sector, en de advertentie-inkomsten daalden is Wilson opgestapt bij Voodoo Extreme. Dit in combinatie met zakelijke conflicten en stijgende hostingkosten.
Nadat Wilson was opgestapt veranderde de stijl van de site volledig en werden ze overgenomen door het IGN Network, maar het kon de glorieuze tijd met Wilson niet vasthouden.

Wilson had zich ondertussen op een nieuw project gestort namelijk Gaming Groove. Helaas heeft ook deze site nooit het succes van de beginjaren van Voodoo Extreme kunnen evenaren.