FOK!radio: Havoc en andere nieuwe mods in de uitzending

FOK!RadioPasen of niet, FOK!radio is er gewoon vanaf 20:00 uur! Luister nu en je hoort hoe we het uitgebreid gaan hebben over het subforum 'Onzin voor je leven'. Afgelopen week was er vanalles te doen. Zo dachten ze afgelopen vrijdag al dat het 1 april was en werd er een grap uitgehaald. Maar er kwam ook een nieuwe mod: Havoc. Veel mensen keken daar vanop. Wie hij is en wat hij doet buiten FOK! hoor je vanavond, want hij is in de uitzending. Daarnaast hoor je zijn mede-mod Dirkh over wat er allemaal in Onzin gebeurde.

Maar er waren meer wisselingen van de wacht op het FOK!forum. Daarover hoor je uiteraard forumadmin Cynix die net terug is uit de Verenigde Staten in de 'Week van Cynix'.

Vorige week veilden we allemaal aparte spullen. De hele week is dat nog doorgegaan. Wie er met de spullen vandoor gaat en wat diegene ervoor over had hoor je ook vanavond. Je kunt nu nog steeds meebieden. Kijk hier hoe je mee kunt doen.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. De vraag is vanavond wat jij op zo'n Tweede Paasdag doet. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden. Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten en zing ook mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps

Onze vaste onderdelen komen ook weer voorbij. Zo gaan we natuurlijk weer roddelen met Yvonne en neemt Cynix zijn week op het forum met ons door. We pakken er ook weer een letter uit het FOK!woordenboek bij.

Ook mensen die nieuw zijn op FOK! en iets willen weten kunnen mailen. Via newbie@actionradio.nl. kun je vragen stellen die Martijn als ras-newbie voor je gaat proberen te beantwoorden.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Veel luisterplezier!