FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van woensdag 22 december 1999

Veronica bedriegt BB-bewoners opnieuw

De bewoners van het Big Brother huis zijn in de veronderstelling dat vrijdag 31 december de laatste dag van hun luizenleventje in het Big Brother huis zal zijn. Maar dit is helemaal niet waar. Vaste lezers van FOK! weten dat al op 30 december de laatste uitzending is, dat was eerder gemeld. Op donderdagavond zullen alle bewoners dus het huis al moeten verlaten. Dit horen de bewoners ook pas op diezelfde donderdagavond!

De laatste uitzending volgende week, zal bij Veronica de gehele avond in het teken staan van Big Brother.
Rond 18.00u zal de langlopende uitzending starten. Om 18.55u is er de reguliere uitzending, en in dat half uurtje krijgt iedereen te horen dat ze diezelfde avond het huis nog moeten verlaten. Op deze manier wil Veronica ervoor waken dat de bewoners zich niet ineens heel anders gaan gedragen dan op andere dagen.
Vanaf 21.05 uur vindt de slotuitzending plaats. Drie uur lang laten Rolf Wouters en Daphne Deckers zien wat er in en rond het huis gebeurt. Presentatoren Danny Rook, Eric Corton en Jennifer de Jong zijn in de woonplaatsen van de bewoners. In de studio zijn alle ex-bewoners van het huis aanwezig. De winnaar van het programma wordt rond middernacht bekendgemaakt.

Vanaf a.s. vrijdag kan het publiek stemmen wie de 250.000 gulden mee naar huis mag nemen. Veronica maakt ook dit bekend in de extra lange uitzending, rond middernacht. Zal het Bart, Ruud of Willem worden?

Grootse opening sportwinkel van beroemdheden

Televisiekanaal CBS start samen met oud-topsporters John Elway, Michael Jordan en Wayne Gretzky de sportwinkel MVP.com. De heren pakken de zaken groot aan; CBS investeert de komende vier jaar 85 miljoen dollar, Venture Capitalist Benchmark zit er met meer dan 65 miljoen dollar in.
In de Verenigde Staten verwachten analisten een grote verschuiving op de sportmarkt. De actieve aanwezigheid van basketballer Jordan, footballer Elway en ijshockeyer Gretzky wordt gezien als dé trekker. De drie zijn mateloos populair bij het Amerikaanse publiek. MVP is de Amerikaanse term voor meest waardevolle speler.

Elway wordt de rechterhand van CEO John Costello (ex-Sears), de anderen zijn aangesteld als directielid. Begin januari gaat de site al van start.
De introductie van de shop is, dankzij de deelname van televisiekanaal CBS, een verdere samengang van oude en nieuwe media. CBS is overigens al langere tijd actief op de e-commercemarkt. Het heeft al een 15-procent aandeel in Sportsline. Ook de gezondheidssite Healtheon kreeg een investering van CBS.

MVP.com zal de concurrentie moeten aangaan met andere sportwinkels zoals Gear.com, voor 49 procent in handen van Amazon, Fogdog en Lucy.com, een sportwinkel voor vrouwen.
Vorige week ging in Nederland Sportus.nl van start, een Nederlands initiatief dat ook samenwerkt met oud-sporters. Ook winkels als Footlocker en K-Mart staan te trappelen om de sportmarkt te betreden.

Verwisseling man en bok

2 agenten hebben door een misverstand een bok (jeweetwel, zo’n dier ) afgeleverd bij een vrouw die liever haar echtgenoot terugzag. De echtgenoot had de benen genomen, en de vrouw had dit gemeld aan de politie. Op hetzelfde moment was er een vermissing van een bok doorgebeld, die ook de benen had genomen.

Agenten die op zoek waren gegaan hadden bij het vinden van de bok door de portofoons omgeroepen dat ze ‘hem’ hadden. Het bureau had deze melding ontvangen, en gedacht dat het sloeg op de vermiste man. Zodoende kregen de surveillerende agenten het adres van de vrouw met de vermiste man te horen (volg je het nog? )
De vrouw was erg verbaasd, en maakte duidelijk dat ze toch liever haar man terug zou willen hebben. Nadat de spraakverwarring was verholpen, kwamen de bok en de echtgenoot toch nog op de goede plaatsen terecht.

"weinig" verkeersdoden

De Telegraaf verblijd ons met het nieuw dat er dit jaar waarschijnlijk minder dan 1000 verkeers doden zullen vallen. Dit halen ze uit een onderzoek van de AVV ( adviesdienst verkeer en vervoer) waaruit blijkt dat als de daling van het aantal doden doorzet zoals dat in het eerste halfjaar ging (14,5% tov vorig jaar ) we dus minder als 1000 verkeers doden zullen hebben.

voor dit hoopgevende artikel kijk je hier

Nieuw Britney album in mei 2000

Britney Spears heeft de release-datum voor haar nieuwe album bekend gemaakt. Twee maanden nadat ze haar Amerikaanse tour begint, 8 maart, zal op 16 mei 2000 de opvolger van 'Baby One More Time' in de winkels liggen. Ze heeft het album opgenomen in studio's in Zwitserland en Zweden. Zelf is ze erg enthousiast over het album, ze zei er dit over:

"Generally, it's still pop music, but I think it's a little bit funkier. It's more 'now,' the music's now. It's really funky. It's really fun, and I'm really excited."

We zijn benieuwd...

Big Brother Boek

Na alle internet-pagina's, CD's, video-banden en zelfs een computerspelletje, komt er nu een Big Brother boek. Er komt onder andere een stuk over het ontstaan van Big Brother in, alsmede gesprekken en anekdotes tussen de bewoners, en natuurlijk foto's en het, zoals Ruud zou zeggen, 'wedstrijd-verloop'. De commerciële hit die Big Brother heet raakt niet uitgeput; het boek gaat 25 piek kosten.

Oranje van de eeuw

Johan Cruijff, voetballer van de eeuw, koos het nederlands elftal van de eeuw, maar vergat dat een eeuw uit 100 en niet 50 jaar bestaat.

Cruijff heeft gekozen voor een even moderne als sobere doelman (Edwin van der Sar), drie verdedigers (Ruud Gullit, Frank Rijkaard, Ruud Krol), twee middenvelders (Johan Neeskens, Willem van Hanegem) en vijf aanvallers (van rechts naar links: Marco van Basten, Faas Wilkes, Johan Cruijff, Abe Lenstra, Piet Keizer. Behalve Lenstra, die voor de Tweede Wereldoorlog twee interlands speelde, zijn het louter na-oorlogse internationals.

Het is dus het Elftal van een Halve Eeuw geworden, waarin de Amsterdammer Cruijff acht spelers met Ajax- en/of Amsterdamse roots heeft opgesteld. Dit tot verdriet van die andere grote voetbalstad, waarin de publiekslieveling van de jaren vijftig en zestig, de onnavolgbare Feyenoord-linksbuiten Coen Moulijn niet zijn mogelijke teleurstelling, maar zijn gevoel voor humor de vrije loop gaf: ,,Als ik er de volgende eeuw maar in sta.''

lees hier het hele bericht.

Domeinnamen cadeau

Albert Akkermans is directeur van een IT-bedrijf uit Den Bosch, maar noemt zich liever internetondernemer. Hij heeft de internetadressen eindigend op .com van 600 bekende en minder bekende Nederlanders bij de bevoegde Amerikaanse instantie laten registreren. Als 'millenniumcadeau' geeft hij ze nu terug aan onze vip's. ahwalief

Twee weken terug nog dreigde Lee Towers met een kort geding waarop Akkermans het .com-adres overdroeg.

lees hier het hele bericht.
Laatste reviews en specials
review
Tales of Kenzera: ZAU
special
Random Pics van de Dag #1261
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1260
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
©FOK.nl e.a.