FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 21 december 1999

Schuimparty’s schadelijk voor de gezondheid

Volgens de Inspectie gezondheidsbescherming Waren en Veterinaire zaken (voorheen de Keuringsdienst van Waren) kan het brandweerschuim dat vaak wordt gebruikt op de zogenaamde schuimparty’s huidirritaties opleveren. Nóg erger is dat er zelfs mogelijke verstikking van feestgangers kan voorkomen.

Het schuim dat oorspronkelijk bedoeld is voor het blussen van brandjes , heeft als taak het wegnemen van zuurstof bij de ondergrond waarop het wordt gespoten. Het is dus levensgevaarlijk als iemand onder het schuim terecht komt, en dit wordt niet gemerkt. Vaak is het juist de bedoeling dat er onder het schuim opdrachten worden uitgevoerd, hoofdinspecteur D. Meijer van de Inspectie Gezondheidsbescherming waarschuwt voor ongelukken.
Er is gepleit voor een nader onderzoek naar de mogelijke gezondheidsrisico’s.

Té langzaam rijden nu ook al bestraft

De auto van een 21-jarige Hilversummer is ernstig beschadigd door een boze man, die vond dat de bestuurder van de auto té zacht reed. Het slachtoffer reed heel voorzichtig een verkeersdrempel over, ter bescherming van de bodemplaat van z’n auto. Een andere automobilist vond dit niet kunnen, en stapte uit. Met een honkbalknuppel sloeg hij een aantal malen op de achter- en zijruiten van de auto van de 21-jarige (die verstandig z’n deuren op slot had gedaan).

De misdadiger vluchtte weer naar z’n eigen wagen, en ging ervan door...

Goo Goo Dolls blijven ongedeerd na vliegtuigongeluk

Tijdens een landing van een toestel van de Amerikaanse marine raakte het ding van de baan. 2 leden van de band Goo Goo Dolls zaten in het vliegtuig, maar bleven ongedeerd samen met 30 andere passagiers. Het vliegtuig liep wel schade op.

De over de wereld tourende Goo Goo Dolls, kwamen met het vliegtuig terug van een 'kerstmissie' in Bosnië, waar ze een optreden hadden verzorgd voor de Amerikaanse troepen die daar gelegerd zijn. Tijdens de vlucht regende, bliksemde en waaide het hard. Een definitieve oorzaak voor het ongeval is nog niet bekend.

Wasmachine ontploft: huis kapot

Een Fransman heeft zijn huis opgeblazen nadat hij geprobeerd had een olievlek uit een blouse te krijgen. Met zeep lukte het niet en daarom goot Gerard Ropuille wasbenzine in z'n wasmachine. Maar, tijdens het wisselen van het wasprogramma kwam er een vonkje vrij, waardoor de benzine ontbrandde en de eerste verdieping met dak van het huis geblazen werd. Ropuille raakte bewusteloos van de klap, maar hield er verder geen letsel aan over. Het commentaar van deze slimbo: 'ik voel me nu nogal dom'.

't Is dat hij het zelf zegt....

Paul de Leeuw's Ruud op single

Paul de Leeuw persifleert nu al enkele weken BB-Ruud in zijn show. De redactie van 'Laat de Leeuw' kreeg de afgelopen weken zoveel verzoeken van kijkers om het liedje 'Jij bent m'n maatje' op single uit te brengen, dat aan dat verzoek gehoor is gegeven. De single ligt vanaf vandaag in de winkel. Het nummer is toegevoegd aan de CD-maxi van Pauls huidige hit 'Ik heb je nodig/Afscheid'. Ook staat er een karaoke-versie van 'Jij bent m'n maatje' op.

Dus vanaf deze week blert heel Nederland mee: Je bent m'n maaaaaatje tot aan het gaaaaaatje
Ouwe gabber laat je niet gek maakuuuuuh!

Overigens een leuke site waar van alles over 'Maatje tot aan het gaatje' opstaat (veel foto's van de shows, overal mp3z van en dus ook de live-versie van 'Jij bent m'n maatje') is HIER te vinden.

Willem bedroog de groep!

Weer is er een onthulling rond Willem gedaan, nu over het nomineren. Toen Anouk nog in de groep was en er genomineerd moest worden, wist hij zogenaamd niet wie hij, naast Anouk, moest nomineren. Daarom pakte hij papiertjes met op ieder papiertje een naam en vouwde deze dubbel. Hij zou dan op deze manier volkomen 'willekeurig' een kaartje eruit pakken, en zo iemand nomineren. Geheel toevallig *NOT* pakte hij zijn grote vriend Bart eruit, die hij dus vervolgens nomineerde. Verschillende video-experts hebben de banden goed bestudeerd en zij kwamen er achter dat Willem met volle zekerheid het kaartje van Bart pakte, deze zat namelijk een keer extra dubbelgevouwen!!

Doordat er steeds meer van Willems ware identiteit naar buiten komt heeft hij het voor zichzelf verpest. Hij zal mogen blijven zitten tot 30 december, maar dan tot zijn waarschijnlijk zeer grote teleurstelling, met lege handen staan.

"Willem pakken 'we' op 30 december wel"

Willem pakken 'we' op 30 december wel. Dat is de niets-verhullende titel boven de huidige stemronde op Voorspel.nu. Op Voorspel.nu wordt net als op FOK!zine vooral op Karin gestemd. Ondanks hevige pogingen van Willem om Bart zwart te maken, lijkt Bart zich nu toch te ontwikkelen als publiekslieveling. De achterbakse manier van werken van Willem zal de komende dagen steeds meer in beeld komen en dat zal de anti-Willem-lobby van de laatste weken alleen maar aanwakkeren.

Ook na de nominatie-ronde's van gister gedroeg Willem zich weer als de geld-wolf. Hoewel hij Ruud en Bart nomineerde, probeerde hij z'n gezicht tegenover Ruud te redden door te doen voorkomen alsof hij op Karin en Bart had gestemd. Tegenover Karin is hij, na het vertrek van Maurice, opeens bijzonder aardig. Zijn houding tegenover Bart is bekend: zij mogen elkaar niet zo


[Lees de volgende post ook!]
Laatste reviews en specials
review
Paper Mario: The Thousand-Year Door
review
Stellar Blade
special
Random Pics van de Dag #1281
special
Random Pics van de Dag #1280
special
Random Pics van de Dag #1279
review
Undead Inc.
©FOK.nl e.a.